image

image

Ett italienskt café kan på pappret inte bli fel. Krydda med god glass och goda mackor och det känns som om det skulle vara helgjutet. På toppen av denna fika slänger du in gott italienskt kaffe och ett ganska bra läge, rent geografiskt. Men, det är altid något som klickar när man är på Piccolo. Det blir liksom aldrig den där fullträffen. Vad det egentligen beror på är svårt att sätta fingret på, men jag trivs i alla fall inte. Ibland går det galet sakta att få sitt fika, ibland kan man knappt betala och vissa gånger är det omöjligt att förstå vad man kan beställa och omöjligt att få personalen att förstå vad man vill beställa. Därav detta låga betyg på ett egentligen ganska bra fik.

Jag vill inte påstå att Rammstein passar på fik, men så gillade jag inte heller detta fik. (Spotify: Rammstein – Du Hast)

Adress:
Bangatan 8
Lund

Hemsida här.

Betyg:

  • Fika: 5
  • Atmosfär: 2
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

One Response to “Piccolo Lund”

  1. Miamaria says:

    Hahaha, spot on! Rammstein kunde de behöva, på italienska : )

Leave a Reply

fantazi giyim