image

Detta ställe är så himla bra, för alla som kommer utan barnvagn och cykel. Det gjorde vi för snön vräkte ner när vi skulle fika loss. Vi beställde en latte, två smörgåsar, en chokladboll, en kardemummasnurra och en äppelmust. -Hur många vi var? Eehh, jag tror…

Allt smakade förträffligt. Kaffet tillreds på bästa sätt. Äppelmusten smakade äppligt och kom från Östra Sönnarslöv. Men, det bästa av allt var nog kerdemummasnurran från Katarinas konditori. Eller, var rostbiffmackan med hemlagad Remoulad bäst? Svårt att säga. Atmosfären är gemytlig och man kan köpa de möbler man gillar. Det finns många små utrymmen och underliga avsatser, vilket gör det väldigt mysigt. Inredningen är mörk och murrig och passar utmärkt en kulen vinterdag. Testa vad som helst här, du blir inte besviken. En femma, en tydlig femma!

I lurarna tycker jag man kan ha The Charlatans, det ger en fin kontrast till detta fik. (Spotify: The Charlatans – The Only One I Know)

Betyg:

Atmosfär: 5

Fika: 5+

Adress:
Baltzarsgatan 24
Malmö

image

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

One Response to “Lilla Kafferosteriet Malmö”

  1. Peter says:

    Jag har varit på återbesök här ett par gånger och det är alltid bra. Gott kaffe, goda bullar och goda mackor. Dessutom har de god dricka till barnen!

Leave a Reply

fantazi giyim