Vetekatten Stockholm

Ett riktigt fik. Vetekatten på Kungsgatan är trevlig med ganska många bord och hyfsad omsättning på gästerna. Så, även om det ser fullt ut så kan man inom ganska kort tid få plats. När jag var där så tog jag en kardemummasnurra och den var god och smakade mycket kardemumma. Även kaffet och den varma chokladen smakade bra. Man kan äta enklare rätter på Vetekatten och man kan köpa med sig hem av bakelser, tårtor och praliner. Detta är ett riktigt trevligt fik som man hade velat ge en femma i betyg. Men, det är inte lika bra som de andra som har en femma och en femma måste få vara en femma. Jag hade dessutom trevligt sällskap, men det får man ordna själv. Annars kunde det vara en bra idé – leg. fikasällskap, garanterat snacksalig. Om jag får tid över ska jag starta en sådan firma. När man sitter här kan man lyssna på Mauro Scocco tycker jag och av hans låtar så är Kall Stjärna bland de bästa /Spotify: Mauro Scocco – Kall stjärna)

Betyg:

  • Fika: 4
  • Atmosfär: 4

Adress:
Kungsgatan 55
Stockholm

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.