Sturekatten Stockholm

På Sturekatten har jag inte varit på många år, men sist jag var där minns jag att jag tyckte det var ett toppställe. Lite udda inredning, en mystisk lokal och bra fika är mina minnen. För säkerhets skulle ger jag det bara en fyra. Gå gärna hit och berätta sedan för mig om det är så bra som jag mins det. Jag gick i alla fall förbi i måndags och konstaterade att det ligger kvar och jag blev lite sur för att jag redan ätit lunch och inte gick hit.

Lyssna gärna på Me and My Army, eftersom Kleerup gärna hänger i dessa trakter av Stockholm. (Spotify: Me And My Army – The Only One)

Betyg:

  • Ur minnet: 4

Adress:
Riddargatan 4
Stockholm

image

image

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.