Mynta Höllviken

Ibland är det skönt när det inte är trångt och gemytligt. Här sitter man i foajén till ett mindre köpcentrum och det är gott om plats. Det blir så klart en lite mer fabriksbetonad känsla men när de har så gott bröd, goda bullar och gott kaffe så gör det inte så mycket. Barn gillar det, vuxna gillar det och det är lätt att parkera.

Eftersom foajén delas med en biograf så kan det passa med filmmusik. Denna låt kommer ur Broken Flowers (Spotify: Mulatu Astatke – Yegelle Tezeta)

Betyg:

  • Atmosfär: 4
  • Fika: 4
  • Betyg: 4

Adress:
Kungstorpsvägen 10
Höllviken

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

One Reply to “Mynta Höllviken”

  1. Var på återbesök i helgen. Det är virrigt, men de har goda saker. För att vara en landsortsgalleriea så är Toppengallerian ovanligt lyckad och välbesökt. När så är där så passar fika på Mynta bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.