Tirups Örtagård Café – Staffanstorp / Tirup

Ett trevligt café som passar extra bra när det är fint väder. Ta en tur bland örterna och promenera sedan över i cafédelen. Har du barn med så gå längst ner i caféets trädgård. Där finns det en jättelekplats. Detta ställe är kul för alla. Kaffet är OK och bakverken lika så. Men, jag har smakat roligare kakor. Själva idéerna med kakor som innehåller lite olika, i kaksammanhang udda, örter är god. Men, bagaren får bakläxa av mig. Min kanelsockerkaka var inte färdig.

Jag har tänkt länge på musik som passar i en trädgård, då detta främst är ett trädgårdscafé. Till sist fastnade jag för Depeche Modes Secret Garden. (Spotify: Depeche Mode – My Secret Garden)

Betyg:

  • Fika: 4
  • Atmosfär: 5 (en solig sommardag)

Adress:
Tirupsvägen 99
Se-245 93 Staffanstorp

Hemsida: Tirups Örtagård

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.