da Aldo gelateria caffetteria Skanör

Sen är det lätt att fortsätta till da Aldo’s i Skanör. Föga överraskande mitt bästa fik i vlärden! Speciellt en gråmulen snöslaskig Lucia-eftermiddag. Så perfekt.

Ovan text av: Miamaria

Nedan text av: Peter

Här fyller jag på. Da Aldo kan man alltid åka till. De har mer och mer varma rätter som alla smakar förträffligt. Glassen är i världsklass, men väldigt italiensk, och kaffet finns det ingen som gör bättre. Har de piadina så ta det och följ upp med kaffeglass, nötglass och chokladglass. Man ska bara komma ihåg att glassen har väldigt vuxen smak, så man får välja med omsorg till barnen.

Betyg:

  • kaffe: 5
  • fika: 5
  • atmosfär: 5

da Aldos hemsida

Adress:
Mellangatan 47
Skanör

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

4 Replies to “da Aldo gelateria caffetteria Skanör”

  1. Var på återbesök under jullovet, just i början av januari 2011, och de hade renoverat lite och utökat menyn ytterligare. Allt var gott och personalen trevlig. Som vanligt alltså. Egentligen borde de få en 6a i betyg.

  2. Återbesök igen, nu i september. De får mer och mer mat här och har fullständiga rättigheter. Deras glass är på topp och kaffet likaså. Dessutom fick vi en minipizza och en varm macka som var riktigt trevliga. Ska man vara petig, vilket man får på de ställen som får en 5a, så var inte skinkan i mackan den bästa.

  3. Var på säsongspremiären 5/4. Allt gott och bra, men aningen virrigt. Ha inte bråttom. Men det ska man ju aldrig ha när man fikar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *