Jesusparkens Kaffebar och Deli Malmö

Jesusparken, som mest är en gräsplätt och en mindre plantering, hyser i ena hörnan detta fik. Man kan även köpa delikatesser här i form av marmelader, juicer och korv. Vi testade en juice från Saltå kvarn, kaffe, diverse kakor och en smörgås. Allt var gott! Det var lite dyrt kan jag tycka, men eftersom det var gott kan man ha överseende med det. Men, om det ska kunna bli en 5a i betyg måste det vara extra bra till dessa priser. Ett pluss i kanten för att de verkligen bryr sig om var saker och ting kommer ifrån, även kaffet.

En psykedelisk truddelutt passar bra här bland alla flygkonstnärer, även om vi inte såg några sådana. Då tänker man ju genast på The Doors. (Spotify: the Doors – The Very best of )

Betyg:
Kaffe: 4
Fika: 4
Atmosfär: 4

image

image

image

Fin deli.

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.