Starbuck’s Kastrup Köpenhamn

Starbuck’s är ju vad det är, men ibland orkar man inte fösöka förstå sig på andra ställen. Kastrup, som är en av de bästa flygplatserna om ni frågar mig, blir mer och mer öppen. Det är trevligt, men det gör att det på är svårt att förstå hur och var man handlar på vissa ställen. Inte på Starbuck’s dock.

Kaffet är inte på topp, men ok. Man får inte glömma att beställa extra “shot” i latten annars smakar det bara mjölk. Mackorna är ganska goda, men sötsakerna är för söta. Gillar man märkliga kaffedrinkar, kalla eller varma, så är Starbuck’s ett bra ställe att välja, men om man som jag vill att allt ska smaka det det är och inte ens vill ha socker i kaffet så är det svårt att hitta rätt i menyn.

Dimitri from Paris passar på flygplatser tycker jag. (Spotify: Dimitri from Paris – Cocktail Disco)

Betyg:

  • Fika: 4
  • Kaffe: 3
  • Atmosfär: 3

 

 

 

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.