Katrinetorp Malmö

Så nära hem, men det tog mig ändå nästan tio år att ta mig tid att åka dit. Gör inte samma misstag som jag! Här är vackert och trevligt och gott. Vi fikade inte, egentligen, för vi åt mackor, fisk och grillade korvar. Men, allt var gott och de har glass från Aldos i Skanör, så den lär också vara god.

Sedan tycker jag att man ska ta sig tid att ströva en stund i parken och kanske njuta av rosorna. Om man åker hit på en tid som caféet inte är öppet så kan man ta sig en pic-nic i parken. Man kan också gifta sig i parken, eller gå på någon föreställning på den lilla scenen.

Här passar This is head. Jag tror att de kommer från Malmö dessutom. (Spotify: This Is Head – 0001)

Hemsida: Katrinetorp Landeri Malmö stad

Betyg:

  • Fika (mat): 5
  • Atmosfär: 4
  • Total: 4
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *