Obeslut / Benjamin Kunkel

Denna får en 5a, för den var så oväntad. Den håller kanske egentligen bara till en 4a, men jag blev så överraskad av handlingen att jag blir tvungen att sätta en 5a. Att försöka beskriva vad den handlar om är nästan omöjligt, men baksidestexten ringar in själva ramhandlingen ganska bra. Det handlar om en ung man som har svårt att ta beslut, och vem har inte det? Han blir erbjuden ett läkemedel mot detta. Läkemedlet är under utprovning och huvudpersonen har lite svårt att bestämma sig om det fungerar eller inte. Fast sedan är det så mycket mer, samtidigt som det faktiskt inte alls handlar om speciellt mycket.

Jag kan tycka att man ska lyssna på George Michael till denna bok. (Spotify: Listen without prejudice – George Michael)

Betyg: 5

På AdLibris: Obeslut

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *