Rasmus på luffen / Astrid Lindgren

Jag vet ju att alla tycker att Astrid Lindgren är fantastisk, men tyvärr har jag hängt upp mig på bullerbybarnenböckerna och Karlsson på taket. Karlsson tycker jag är direkt osympatisk på ett sätt som gör att jag inte vill läsa om honom och historierna om Bullerbyn är trevliga, men kanske inte så mycket mer ändå. Annat är det med denna, Rasmus på luffen. Boken är spännande och man känner sympati med Rasmus på ett sätt som gör att man verkligen engagerar sig i historien. Nu vet jag inte hur jag ska lyckas skriva hur bra den är utan att det blir klichéartat och utan att skruva upp förväntningarna allt för mycket, så jag nöjer mig med att uppmana till att läsa boken.

Lyssna gärna på Senior av Röyksopp medan du läser. (Spotify: Senior – Röyksopp )

Betyg: 5

På AdLibris: Rasmus på luffen

Läst för en sexåring och en åttaåring.

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *