Sofiero kiosk, Sofiero Helsingborg

Som jag skrev i inlägget om Sofiero slottsveranda & cafe, se här, så var det bästa att ha med sig fika till Sofiero. Glass är emellertid lite klurigt att ta med sig och till detta passar kiosken invid slottet bra. Kioskpersonalen var kanske inte den mest serviceinriktade, men glassen från Engelholmsglass var god. Mitt tips är att strunta i caféet och gå till kiosken! Man kan även överväga att handla i slottsbutiken där de var väldigt trevliga. De har lite glass och lite godis. För kartor och länkar till hemsidan hänvisar vi till inlägget om caféet.

Betyg:

  • Fika: 3
  • Atmosfär: 3

image

image

Kiosk.

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS

One Reply to “Sofiero kiosk, Sofiero Helsingborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *