På något märkligt vis så bjuder inte vägen mellean Malmö och Växsjö speceillt många tillfällen till paus. Ett av dem är Lars Dufwa. Detta ställe är som en förvuxen bensinmack och det finns en minst sagt underlig salong att fika i. Det trevliga är att kaffet är gott och även kanelbullarna. Allt är nytt och fräscht. Man kan med fördel lyssna på Hasse Andersson när man rastar här. Eftersom man inte stannar så länge så räcker det med en låt (Spotify: Hasse Andersson – Änglahund).

Betyg:

 • Fika: 4
 • Atmosfär: 2

image

image

image

Fika på Statoil.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • RSS

One Response to “Lars Dufwa Osby”

 1. Familjen Stensson says:

  Instämmer betr fikarummet på Lars Dufwa, som vi ofta besöker på våra resor mellan Lund och Växjö, ibland med barn och barnbarn. Det har de senaste gångerna dessutom varit för kyligt (senast i påskhelgen) att sitta och fika i, med andra ord har det kännts rätt ogästvänligt. Kaffe och fikabröd har varit OK, och personalen är trevlig.
  En annan negativ sak är att varmvatten ofta saknas på toaletterna,som dessutom är litet slarvigt städade. Rekommendation till dem som driver Lars Dufwa: fräscha upp fikarummet och toaletterna och se till att det är behaglig temperatur i rummet. Varmvatten på offentliga toaletter är standard i dag. Tänk på hur många människor som dagligen besöker rastplatsen och hur smitta lätt kan spridas, särskilt i influensatider.

Leave a Reply

fantazi giyim